Ytterligare heminredningstjänster

SIA VH ARM erbjuder ett brett utbud av heminredningstjänster i Täby och hela Norra Stockholm. Vi specialiserar oss på golvläggning, plattsättning, väggbeklädnad, inredningssnickerier och mycket mer. Kontakta oss för att förbättra och förnya ditt hem med skräddarsydda lösningar.

Ytterligare Heminredningstjänster – SIA VH ARM i Täby och Norra Stockholm

Hos SIA VH ARM erbjuder vi ett brett utbud av heminredningstjänster för att förvandla ditt hem eller kontor i Täby och hela Norra Stockholm, inklusive Stockholm stad. Våra kvalificerade hantverkare och inredningsspecialister arbetar för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.

Golvläggning

Vi erbjuder professionell golvläggning för alla typer av rum och ytor.

Parkett och Trägolv

Våra experter installerar parkett och trägolv med precision för att ge ditt hem en varm och elegant känsla. Vi använder högkvalitativa material för hållbara och vackra resultat.

Laminatgolv

Vi lägger laminatgolv som är både hållbara och lättskötta, perfekt för aktiva hushåll och kommersiella utrymmen.

Kakel och Stengolv

Våra hantverkare installerar kakel och stengolv för kök, badrum och andra områden som kräver tåliga och estetiskt tilltalande ytor.

Plattsättning och Väggbeklädnad

Vi erbjuder plattsättning och väggbeklädnad för att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt hem.

Kök och Badrum

Vi installerar kakel och plattor i kök och badrum för att skapa vackra och lättskötta ytor. Vårt team säkerställer att installationen är perfekt och hållbar.

Dekorativ Väggbeklädnad

Vi erbjuder dekorativ väggbeklädnad med olika material som trä, sten och tapet för att ge dina rum en unik och personlig touch.

Inredningssnickerier

Vi tillverkar och installerar skräddarsydda inredningslösningar för att maximera funktionaliteten och estetiken i ditt hem eller kontor.

Bokhyllor och Skåp

Våra snickare skapar anpassade bokhyllor och skåp som passar perfekt i dina utrymmen och uppfyller dina förvaringsbehov.

Garderober och Förvaringslösningar

Vi designar och installerar skräddarsydda garderober och förvaringslösningar för att optimera ditt utrymme och hålla ditt hem organiserat.

Köksinredning

Vi erbjuder anpassade köksinredningar som kombinerar funktionalitet med stil, skräddarsydda för att passa dina behov och ditt hem.

Reparations- och Underhållsarbete

Förutom nybyggnation och installationer erbjuder vi även reparations- och underhållsarbete för att hålla ditt hem i bästa skick.

Mindre Reparationer

Vi utför mindre reparationer som fixering av möbler, byte av lister och andra små jobb som förbättrar ditt hems utseende och funktion.

Underhållsarbete

Vårt team kan hjälpa dig med regelbundet underhållsarbete för att säkerställa att ditt hem alltid är i toppskick.

Skicka Förfrågan
Vi värdesätter din tid och är redo att svara på alla dina frågor. Fyll i förfrågningsformuläret nedan så kontaktar vårt team dig inom kort. Dra nytta av vår kostnadsfria konsultation för att diskutera dina behov och börja din resa mot ditt drömhem!

Google reCaptcha: ogiltig webbplatsnyckel.